Nytt täcke (igen)

Jag har blivit lite besatt av att köpa täcken till Aston. Utmaningen står i att hitta det perfekta täcket för en Whippet eftersom de flesta verkar vara designade för hundar med uppåtriktad svans.

Efter ett tips från Astons uppfödare har vi nu införskaffat ett Back on track-täcke vilket verkar sitta riktigt bra på Pånken. Man kan dra åt på flera olika ställen och därmed anpassa storleken till det som passar ens egen hund.

Dags att gå på promenad och utvärdera!

Aston i sitt fina Back on track-täcke

Aston i sitt fina Back on track-täcke

4 kommentarer

 1. Susann skrev:

  Låter som ett bra täcke eftersom det går att anpassa efter hunden. Kommer i håg när jag skulle ut med Winston och det var vinter, hade läst att man kunde klippa av fingrarna på diskhandskar och sätta på tassarna på en liten hund, för att slippa snöbollarna mellana tårna. Tyckte det lät som en strålande ide, det tyckte inte Winston, vi kom inte ens ut ur huset, bara fram till hissen, hunden vägrade gå och jag kunde inte gå pga att jag skrattade så mycket:) Näväl, första hunden och tokiga infall då :)

 2. Åsa skrev:

  Vilken stilig kille!

 3. Helen skrev:

  Själv är jag besatt av att hitta den perfekta selen. Tror att jag gjort det nu, Hurttas Y-sele sitter perfekt på Ludde. Men man vet aldrig, börjar jag leta kommer jag nog hitta nåt som verkar ännu bättre :-)

 4. Helena skrev:

  Susann: Haha, jag skulle då vilja se Astons min om jag tvingade på honom diskhandskar på tassarna! :-)

  Helen: Har man väl blivit besatt så har man. Det går ju inte att undvika att hålla ögonen öppna om man är i en hundaffär, så vem vet – plötsligt dyker en ÄNNU bättre sele/täcke upp! ;-)

Skriv en kommentar